Lukijat ovat saaneet nauttia Leijonat.com-sivustolla niin kovista uutisista kuin huomoristisesta sisällöstä. Sosiaalisen median kanavissa MM-kisojen aikana erittäin suosituiksi nousivat meemimestarimme Joonatan Anttosen puujalkavitsit. Lukijoiden pyynnöstä kokosimme parhaat meemit yhdeksi kuvagalleriaksi.

Mukaan mahtuivat niin Patrik Laine, Lasse Kukkonen, Juuse Saros kuin Vladimir Putin. Laine on mukana peräti neljässä eri meemissä.

Suomi-USA-pelin yhteydessä leikiteltiin Laineen ja Auston Matthewsin välisellä kilpailulla kesän NHL-draftin ykköspaikasta. Kanada-ottelussa puolestaan leikiteltiin kanadalaisella vaahterasiirapilla.

Suomen ja Valko-Venäjän välinen ottelu oli alkuun odotettua tiukempi. Siinä syy Kukkos-meemille. Nollapelejä toisensa perään MM-tasolla pelannutta Sarosta puolestaan muistettiin omalla meemillä.

Suomi-Venäjä-välierä tarjosi oivan tilaisuuden Putin-meemiin, kun Venäjä ei tahtonut saada mitään aikaan. Kuvagalleriaan otettiin mukaan myös pari muualta sosiaalisesta mediasta poimittua meemiä, muun muassa evankelis-luterilaisen kirkon ”Luterilaine”.