Joonas Donskoin edustama San Jose Sharks voitti viime yönä St. Louis Bluesin neljännen kerran. Niinpä San Jose pääsee historiansa ensimmäistä kertaa pelaamaan Stanley Cupin finaaleihin eli kamppailemaan NHL:n mestaruudesta.

Sharks-paidassa uransa ensimmäistä kautta NHL:ssä pelaava Donskoi oli luonnollisesti innoisaan voiton ratkettua.

– Aika uskomatonta. Tosi hienolta tuntuu. Ei olisi uskonut kauden alussa, että Stanley Cupin finaaleihin pääsisi heti ekana kautena. On tietenkin ollut mahtavaa päästä näin isoon rooliin. Paljon on sen eteen töitä tehty. Se on monen asian summa, Donskoi sanoi Yle Urheilulle.

Donskoin mielestä on hienoa, että San Jose voitti läntisen konferenssin, ja pitkän NHL-uran tehneet pelaajat, kuten Joe Thornton ja Patrick Marleau, pääsevät nyt ensimmäistä kertaa Stanley Cup -finaaleihin. Nälkää kuitenkin riittää vielä.

– Kyllä meillä silti sellainen tietty keskittyminen tässä on päällä koko ajan. Tämä ei riitä vielä mihinkään, Donskoi totesi Yle Urheilulle.