Leijonien joukkueesta syksyn World Cuppiin puuttuu lähes kokonaan varsinaiset fyysiset rouhija-pelaajat. Tätä osastoa tänään lopullisesti valitussa ryhmässä edustavat puhtaasti vain Leo Komarov ja Lauri Korpikoski.

Lauri Marjamäki ei näe tilannetta puutoksena. Leijonien päävalmentajan mukaan joukkue on koottu nykyjääkiekon vaatimusten perusteella.

– Minun mielestäni alivoimapeli ei ole rouhintaa. Se sisältää enemmänkin pelikäsitysasioita, kuten laukausten peittämistä. On niin taitavia hyökkääjiä pelaamassa ylivoimaa, että täytyy miettiä syöttölinjojen katkomista ja vaarallisten pelaajien merkkaamista. Ei sinne pelkkiä panssarivaunuja oteta, koska peli on nopeaa, Marjamäki kertoo Leijonat.comille.

World Cup käynnisty syyskuun 17. päivä Kanadan Torontossa. Turnaus päättyy lokakuun ensimmäisenä päivänä.