Markus Hännikäisen ja Joonas Korpisalon edustama Lake Erie Monsters on voittanut seuran historian ensimmäisen AHL-mestaruutensa. Finaalisarja Hershey Bearsia vastaan ratkesi suoraan neljässä ottelussa. Viime yönä viimeisen ratkaisumaalin iski kaksi sekuntia ennen ensimmäisen jatkoerän päättymistä tanskalaishyökkääjä Oliver Björkstrand.

Hännikäinen ei viimeisessä finaaliottelussa tehoille päässyt. Korpisaolo seurasi taiston luukulta. Hännikäisen koko pudotuspelien pistesaldo oli 3+7=10.

Monstersin mestaruus irtosi lopulta ylivoimaisella tavalla, sillä joukkue voitti jopa 15 ottelua. Tappioita tuli vain kaksi.

Hännikäinen ja Korpisalo kasvattavat Calder Cup -voittajien määrän Suomessa 15:staan. Aiemmin farmiliigan voittoa ovat kotimaisista pelaajista juhlineet muun muassa Oskar Osala, Pasi Nurminen ja Sami Lepistö.