Patrik Laine on solminut juuri ensimmäisen NHL-sopimuksensa Winnipeg Jetsin kanssa. 18-vuotiaan Leijona-hyökkääjän 3,2 miljoonan euron arvoinen tulokassopimus on kolmivuotinen. Siihen sisältyvät 2,39 miljoonan euron bonukset.

Winnipegin toisena viikon takaisessa varaustilaisuudessa varaaman Laineen kausi oli yhtä menestysputkea. Hyökkääjä voitti puolessa vuodessa sekä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden että SM-kultaa Tapparassa.

World Cup -joukkueeseen valittu Laine loisti myös toukokuussa uransa ensimmäisessä miesten MM-turnauksessa. Laituri valittiin tehoillaan 7+5=12 kaikkien aikojen nuorimpana pelaajana kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Winnipeg Jets

@NHLJets

Winnipeg Jets

@NHLJets
#NHLJets have agreed to terms with @PatrikLaine29 on a three-year entry level contract!
"I can't wait to make this my new home town." - @PatrikLaine29.

READ >> wpgjets.co/29rmqFW