Suomella ei ole World Cupissa mitään hätää, mikäli asiaa kysytään Aleksander Barkovilta. Keskushyökkääjän mielestä Suomella on yksi valttikortti ylitse muiden, vaikka muiden joukkueiden pelaajalistat pursuavat huippunimiä.

– World Cupin taso ei eroa olympialaisista. Siellä ovat koolla kaikki parhaat pelaajat. Helppoja pelejä ei ole, mutta olemme valmiita avausottelusta lähtien, Barkov sanoi venäläisen R-Sportin haastattelussa.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet turnausvoittoon, sillä meillä on hyvä joukkue ja maailman parhaat maalivahdit.

Suomen joukkueen maalivahtikolmikon muodostavat Tuukka Rask, Pekka Rinne ja Mikko Koskinen. Leijonat aloittaa kisaurakkansa 18. syyskuuta, jolloin vastaan luistelee nuorten pohjoisamerikkalaisten ryhmä. Suomi kohtaa alkulohkovaiheessa myös Ruotsin ja Venäjän.