Kanada on joutunut tekemään pari muutosta syyskuussa pelattavaan World Cupiin.

Puolustajista Duncan Keith ei pysty osallistumaan turnaukseen loukkaantumisen takia. Chicago Blackhawksin pelaaja on iso menetys Kanadalle. 32-vuotias kiekollinen puolustaja on kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ja kaksinkertainen olympiavoittaja.

Keithin paikan joukkueessa ottaa St. Louis Bluesin Jay Bouwmeester. Viime kaudella Keith iski 67 runkosarjaottelussa 9+34=43 pistettä. Luisteluvoimainen Bouwmeester ylsi 72 ottelussa tehoihin 3+16=19.

Hyökkäyksessä San José Sharksin Logan Couture korvaa yhä loukkaantuneena olevan Dallas Starsin Jamie Bennin. Pelaajat ovat hieman erityyppisiä. Couture on monipuolisempi, kun taas Bennin mukana lähtee tehoja hyökkäyspäästä. Viime kauden runkosarjassa Benn oli pistepörssin kakkonen tehoilla 41+48=89. Couture pystyi pelaamaan vain 52 ottelua, joissa syntyi 15 maalia ja 36 pistettä.

Ja vielä yksi pieni uutispala Kanadan World Cup -joukkueeseen liittyen. Kapteeniksi on nimetty koko kiekkomaailman kenties suurin tähti, Sidney Crosby. Varakapteeneina toimivat ”Kapteeni Vakavana” tunnettu Jonathan Toews ja Shea Weber.