Jyrki Jokipakka saattaa ehtiä kuntoutua loukkaantumisestaan ennen World Cupin alkua. 25-vuotiaan Calgary Flamesin puolustajan lantio leikattiin kesällä, mutta suomalaisen toipuminen on ollut hyvällä mallilla. Nyt Jokipakka nähdään hyvällä todennäköisyydellä tärkeässä turnauksessa Leijona-paidassa.

– Kaikki näyttää hyvältä. Jokipakka on palannut tänne ja huoltojoukkomme on pystynyt seuraamaan häntä. Vielä on muutama tarkastus tekemättä, mutta hyvältä näyttää, Flames-GM Brad Treliving kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Hänen maansa on ollut viime vuosina todella hyvä. Se on hyvä mahdollisuus hänelle. Jokipakka on alkanut vasta löytämään paikkansa Liigassa. Tämä tulee olemaan mahtava kokemus hänelle.

Jokipakka on aiemmin edustanut Suomea vuoden 2011 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissan sekä miesten vuoden 2015 turnauksessa. Puolustaja treidattiin viime kaudella Calgaryyn Dallas Starsista.