Jokerit järjestää syksyn aikana tribuuttiottelut Jani Ridalle ja Ossi Väänäselle. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

MM-pronssia keväällä 2006 Leijonissa voittanut Rita pelasi uransa aikana Jokereissa 617 runkosarjaottelua. Alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa hyökkääjä voitti MM-kisojen maalipörssin talvella 2001. Hän saa tribuuttipelinsä 2. lokakuuta, kun Jokerit kohtaa Lokomotiv Jaroslavlin.

Väänästä juhlitaan kolme päivää myöhemmin, kun Jokerit isännöi Moskovan Dynamoa. Väänänen pelasi Leijonissa komeat 140 A-maaottelua tehoilla 2+24=26. Hän puki maajoukkuepaidan päälleen kaksissa olympialaisissa, seitsemissä MM-kisoissa ja kertaalleen World Cupissa. Leijonissa Väänänen voitti olympiahopean ja koko värisuoran MM-kisoista.

– Tarina on upea ja haluamme tribuuttiotteluiden myötä kunnioittaa molempien saavutuksia Jokereissa ja maailmalla, Jokereiden GM Jari Kurri sanoi seuran tiedotteessa.