Leijonien World Cup -ketjukoostumuksista saatiin viitteitä, kun joukkue harjoitteli maanantaina ensimmäistä kertaa yhdessä.

Kuten osattiin odottaa, Patrik Laine hyökkäsi ykkösketjussa Jussi Jokisen ja Aleksander Barkovin kanssa. Toinen kärkiketju on puolestaan rakennettu Mikko Koivun ympärille. Minnesota Wildin sentterin laidoilla viilettävät Mikael Granlund ja Joonas Donskoi.

Kolmosketjua johtaa Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula. Hän saa laidoilleen Teuvo Teräväisen ja Jori Lehterän. Nelosketjussa puolestaan Erik Haula nollaa vastustajia yhdessä Leo Komarovin ja Lauri Korpikosken kanssa.

Pakistossa Olli Määttä ja Rasmus Ristolainen muodostavat ykkösparin. Toisessa parissa Jyrki Jokipakka varmistaa, kun Sami Vatanen hyökkää. Kolmosparin muodostavat Esa Lindell ja Ville Pokka.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, että Sebastian Aho toimii ylimääräisenä hyökkääjänä ja Sami Lepistö ylimääräisenä puolustajana.

World Cup alkaa Torontossa 17. syyskuuta. Sitä ennen Leijonat pelaa kolme harjoitusottelua, joista ensimmäinen on vuorossa tulevana torstaina.

Leijonien ketjut harjoituksissa

Patrik Laine-Aleksander Barkov-Jussi Jokinen
Mikael Granlund-Mikko Koivu-Joonas Donskoi
Teuvo Teräväinen-Valtteri Filppula-Jori Lehterä
Lauri Korpikoski-Erik Haula-Leo Komarov
13. hyökkääjä Sebastian Aho

Olli Määttä-Rasmus Ristolainen
Jyrki Jokipakka-Sami Vatanen
Esa Lindell-Ville Pokka
7. puolustaja Sami Lepistö