Patrik Laine tietää Suomen vahvuuden Venäjää vastaan: ”Pelaamme enemmän joukkueena”

© Kuva: Getty Images

Suomi on ollut Venäjälle vaikea vastus viime vuosien arvokisoissa. Karvaimpina venäläisten mielissä lienevät tappiot olympialaisista 2014 ja tämän vuoden MM-kisoista – molemmat kun järjestettiin Venäjällä.

Patrik Laine on ollut mukana kaatamassa Venäjää tänä vuonna sekä nuorten MM-finaalissa että MM-kisojen välierässä. Hänen mukaansa Suomen vahvuus on sen joukkuepelaaminen.

– Pelaamme kyllä hyvin heitä vastaan. Ehkä se johtuu siitä, että me pelaamme enemmän joukkueena, kun taas venäläiset yksittäisinä pelaajina – vaikkakin hyvin kovaa. Mielestäni se on tärkein syy sille, miksi olemme voittaneet Venäjän viime vuosina, Laine sanoo Sport-Ekspress-lehden haastattelussa.

Suomen pelit World Cupissa päättyvät tänään nimenomaan ottelulla Venäjää vastaan. Laine ei halua miettiä menneitä pelejä, kun kiekko tippuu jäähän tänä iltana.

– Edellisvuosien peleillä ei ole mitään väliä, kun me menemme nyt jäälle. Tällä hetkellä kaikki alkaa uudelleen ja nollasta. Molemmilla joukkueilla on yhtä suuret mahdollisuudet voittoon.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.