Winnipegissä tapahtuu tällä hetkellä. Jets sai viimein Patrik Laineen NHL-ryhmänsä mukaan treenaamaan ja mediahuomio on jakamaton. Samaan aikaan seura kuitenkin käy keskustelua lupaavan Jacob Trouban kanssa hänen jatkostaan. Puolustaja on pyytänyt treidiä pois Jetsistä.

TSN:n Hustler & Lawless -ohjelmassa Trouban pelaaja-agentti Kurt Overhardt selitti, että siirtopyyntö tuli Troubalta täysin hänen roolinsa takia, sillä hänen peliajastaan taistelee kanadalaisnuoren kanssa kokeneet Dustin Byfuglien ja Tyler Myers.

– Tällä ei ole mitään tekemistä rahan kanssa. Eikä tämä ole mikään lyhyessä hetkessä kehittynyt tapaus, Overhardt kertoi.

– Asiakkaani ja Jetsin välillä ei ole ollut sopimusneuvotteluja viime kuukausina. Tilanteella ei ole tekemistä rahan kanssa, vaan sen, että asiakkaani haluaa mahdollisuuden lunastaa koko potentiaalinsa oikealla puolella pelaavana NHL-puolustajana.

Overhardt myös kertoo ohjelmassa, että usealla joukkueella on kiinnostusta Trouban oikeuksiin ja ne voivat antaa hänelle sopivan mahdollisuuden NHL:ssä.