Kanadan ykkösnyrkki World Cupissa on ollut Sidney Crosbyn johtama ketju, jonka laidoilla pelaavat Brad Marchand ja Patrice Bergeron. Ensimmäisessä finaalissa Team Europea vastaan kolmikko värkkäsi kaksi osumaa.

Crosbyn ketjun yhteispeli on uskomattoman hyvää, vaikka se on ollut kasassa vasta muutaman viikon. Crosby (3+6=9), Marchand (4+3=7) ja Bergeron (3+3=6) ovat vallanneet turnauksen pistepörssissä kolmoisjohdon, eikä sille tässä vaiheessa enää löydy haastajia.

– Pelimme tuntuu hyvältä. Mielestäni teimme tänään hyviä asioita, mutta emme hallinneet kiekkoa tarpeeksi ja pelasimme ehkä enemmän omassa päädyssämme kuin olisimme halunneet, Crosby sanoi amerikkalaismedia weei.comille.

Kanadan toisen maalin iskenyt Steven Stamkos nauttii hänkin Kanadan syömähampaan pelistä.

– Heitä on kiva katsoa. Meillähän on parhaat paikat heidän dominoimisensa seuraamiseen.