Juuse Saros odottaa vuoroaan Pekka Rinteen takana: ”Täytyy olla kärsivällinen”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pekka Rinne on ollut NHL-joukkue Nashville Predatorsin ykkösmaalivahti jo viime vuosikymmenestä lähtien. Kun 33-vuotias Rinne joskus astuu syrjään, hänen paikkansa saattaa hyvinkin ottaa toinen suomalaisvahti, 21-vuotias Juuse Saros.

Nuorten maailmanmestaruuden kaksi vuotta sitten voittanut Saros pelasi viime marraskuussa ensimmäisen NHL-ottelunsa Nashvillen paidassa. Toistaiseksi se on jäänyt myös ainoaksi, mutta Saros luonnollisesti haluaa lisää.

– Tietenkin siinä toteutui minun unelmani ja haluan päästä pelaamaan paljon enemmän. Minun täytyy kuitenkin olla kärsivällinen asian suhteen. Se oli kuitenkin iso juttu ja toivon, että minulle on tulossa pelejä, Saros kertoo NHL.com-sivulla.

Saros vaikuttaa olevan iloinen, että joukkueen ykkösvahtina on nimenomaan Rinne.

– Rinne oli aina minulle suuri esikuva, kun kasvoin, ja on mukavaa, että hän on avuksi. Minulla on vain hyvää sanottavaa Pekasta. Emme ole puhuneet paljoa jääkiekosta, mutta hän on kertonut, kuinka paljon nopeampaa peli on Suomeen verrattuna ja laukaukset ovat kovempia. Hän kertoi minulle, että peli on erilaista, Saros sanoo.

 

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS