Ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikassa aloittava Jesse Puljujärvi on jatkuvasti valokeilassa. Edmonton Oilers varasi Puljujärven kesän NHL-varaustilaisuudessa neljäntenä, mikä kertoo siitä, kuinka paljon seura häneltä odottaa – faneista puhumattakaan.

Kysymys kuuluukin, onko Puljujärvi vielä valmis täyttämään nuo odotukset. Puljujärven joukkuetoveri Matt Hendricks suhtautuu asiaan myönteisesti.

– Hän on nelosvaraus ja isokokoinen. Hän on mies ja hänen pitäisi pystyä pelaamaan tällä tasolla… Mielestäni hänellä menee hyvin. En usko, että odotukset häiritsevät häntä, Hendricks sanoo Edmonton Journalille.

Hendricks on pannut merkille häntä 17 vuotta nuoremman Puljujärven kovan harjoitusmotivaation.

– Hän tulee kaukaloon joka päivä positiivisella asenteella, tekee kovasti töitä salilla ja pitää huolta kehostaan. Hän on aina pyöräilemässä ja treenaamassa. Hän tekee kaikkia juttuja, joita nuorten kavereiden pitää tehdä, Hendricks kertoo Puljujärvestä.