Viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jääneen Carolina Hurricanesin kokoonpano on muuttunut täksi kaudeksi melkoisesti. Uusia hankintoja ovat muun muassa suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Hurricanes-sivusto canescountry.com uskoo Ahon ja Teräväisen nappaavan joukkueesta merkittävät roolit. Miehet on istutettu laitahyökkääjiksi kolmosketjuun, jonka keskelle sopisi ruotsalaissentteri Elias Lindholm. Suomalaishyökkääjien odotetaan helpottavan etenkin Hurricanesin maalinteko-ongelmia. Viime kaudella joukkue teki vähiten maaleja koko NHL:ssä, joten suomalaistaitureiden onnistuminen tällä saralla olisi kullanarvoista.

Kolmoskentän vastuuruutuakin ilahduttavampi asia suomalaisittain on se, että Ahossa ja Teräväisessä nähdään potentiaalia ylivoiman pyörittäjiksi. Aho pelasi perjantain Tampa Bay Lightning -ottelussa ykkösylivoimassa Lindholmin ja Eric Staalin kanssa. Teräväistä ei sivuston kaavailussa istutettu kumpaankaan yv-kenttään, mutta myös hän kuuluu niihin pelaajiin, jotka voisi kentälle heittää tarpeen tullen.

Kaiken kaikkiaan hurrikaanilaumalla on kolme maalintekoon kykenevää kentällistä, joten joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta reilu viikon päästä alkavalla kaudella.