Perinteikäs kanadalaismedia Sportsnet ruotii tuoreessa katsauksessaan Edmonton Oilersin mahdollisuuksia tulevalla kaudella, ja odotetusti esiin nostetaan myös suomalaislupaus Jesse Puljujärvi.

Puljujärvi on Oilersin uusista pelaajista se, jota kannattaa pitää eniten silmällä, kun kausi pyörähtää käyntiin. Columbus Blue Jackets passasi kesän varaustilaisuudessa mahdollisuuden napata oululainen riveihinsä, mikä oli onnenpotku Edmontonille. Vahvat näytöt kansainvälisissä otteluissa ja liigakentillä Oulun Kärpissä kertovat, että Pulju on valmis myös NHL:ään.

Muita avainpelaajia ovat Sportsnetin mukaan hyökkääjät Connor McDavid, Milan Lucic ja Kris Versteeg, jotka voivat esimerkillään sytyttää muuta joukkuetta. Menestys on paljolti kiinni myös maalivahti Cam Talbotista, jonka onnistuminen on elintärkeää.