Vahvan pudotuspelikevään San Jose Sharksin paidassa pelanneen Joonas Donskoin nimi on ympyröity monessa muistivihkossa. Odotukset ensi viikolla alkavalle NHL-kaudelle ovat nousseet hyvien otteiden myötä, mikä näkyy myös NHL-ennakoissa.

Tällä kertaa odotuksia hilaa ylöspäin Real Sport, joka nostaa Donskoin Robby Fabbrin ja Leon Draisaitlin ohella tulevan kauden läpimurtopelaajiksi.

Donskoi pelasi viime kaudella yhdessä Logan Couturen ja Patrick Marleaun kanssa ja hyötyi ketjukaveriensa vahvasta karvauspelaamisesta. Suomalaishyökkääjä sai paljon vastuuta pudotuspeleissä. Viime kauden tehopisteet antavat osviittaa hyvästä tulevaisuudesta, mutta menestystä janoava Sharks haluaa Donskoin laittavan vielä pykälää suuremman vaihteen silmään.

Sivusto arvelee Donskoin pelaavan ensi kaudella 70 ottelua tehoilla 21+34=55.