Kanadalainen Sportsnet on rankannut alkavan NHL-kauden parhaat keskushyökkääjät. Lista on kanadalaisten hallitsema, mutta mukaan mahtuu 10. sijalle myös muuan Aleksander Barkov.

Kanadalaismedia on hyödyntänyt analyysissaan melko monimutkaista järjestelmää, mutta pääpiirteissään senttereiden suoritustasoa on arvioitu kolmella osa-alueella: hyökkäys-, puolustus- ja suunnanmuutospelissä. Näiden osa-alueiden yhteispistemäärä on Barkovilla 60,01/100 (hyökkäys 25.49/45, puolustus 14.03/25, suunnanmuutos 20.49/30).

Panthersin pelejä vähemmän seuranneet saattavat yllättyä Barkovin korkeasta sijoituksesta. Suomalaissentteri on kuitenkin erittäin tehokas pelaaja, joka vasta 21-vuotiaana kuuluu liigan parhaisiin syöttelijöihin ja puolustaviin hyökkääjiin.

Sentterirankingin ykkösnimi on odotetusti maailman parhaana kiekkoilijana pidetty Sidney Crosby, jonka yhteispistemäärä on 70.28/100. Kakkosena on venäläinen Jevgeni Malkin ja kolmantena Kanadan Patrice Bergeron.