Viime kaudella NHL-kaukaloissa säväyttänyt Joonas Donskoi on päässyt harjoittelemaan San Jose Sharksin leirillä kahden todellisen tähtipelaajan, Mikkel Bödkerin ja Logan Couturen, kanssa. Seuran päävalmentajana toimivan Peter DeBoerin luotto suomalaishyökkääjään on siis mukavassa kasvussa.

Vitjassa keskushyökkääjänä pelaava Couture on ollut Sharksin kantavia voimia jo useiden vuosien ajan. Hän oli esimerkiksi viime kevään pudotuspelien kolmanneksi paras maalintekijä, heti seuratoveri Joe Pavelskin ja Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin jälkeen.

Bödker saapui San Joseen viime kesänä vapaiden markkinoiden kautta. Hän teki hailauman kanssa nelivuotisen sopimuksen, joka on arvoltaan 16 miljoonaa dollaria. World Cupissa Euroopan kokoelmajoukkueessa kaksi ottelua pelannut tanskalaishyökkääjä on innoissaan uusista ketjukavereistaan.

– He saavat tilanteita aikaiseksi kuin tyhjästä, Bödker sanoi Couturesta ja Donskoista.

– On tärkeää saada hommasta kiinni heti alkuun. Olen todella innoissani tulevaisuudestani tässä seurassa.