Yhdysvaltalainen urheilusivusto ESPN on listannut NHL:n käänteentekevät pelaajat. Siis sellaiset, joiden mukana joukkue tulee joko nousemaan tai kaatumaan.

Carolina Hurricanesilla tällaisia pelaajia on sivuston mukaan useita, mutta tärkein heistä on Elias Lindholm. ESPN perusteli tätä sillä, että jos ruotsalaishyökkääjä ottaa vihdoin sen kauan odotetun askeleen ylöspäin, tulee Hurricanes olemaan kovaa valuuttaa.

ESPN ei kuitenkaan unohtanut kesällä seuraan siirtynyttä Teuvo Teräväistä. Arvostettu kiekkotoimittaja Craig Custance kertoi jutussaan, että myös hän kuuluu tähän kyseiseen kategoriaan.

– Hurricanesin kokoonpanossa on useita kandidaatteja käänteentekeviksi pelaajiksi. Jos Teuvo Teräväinen pääsee tällä kaudella vauhtiin, tulee se muuttamaan seuran pelinkuvan täysin.

Hurricanesin kannalta onkin erinomaista, että Teräväinen ja Lindholm ovat pelanneet harjoituskaudella samassa vitjassa ja esitykset ovatkin olleet lupauksia herättäviä. Trion kolmas jäsen on Sebastian Aho, joten ketjulla on pian alkavalla kaudella kaikki mahdollisuudet tehdä kaukalossa tuhoisaa jälkeä.