NHL.comin ennakko Winnipeg Jetsin tulevasta kaudesta on suomalaisittain komeaa luettavaa, sillä sivusto povaa sekä Patrik Laineelle että Joel Armialle merkittäviä rooleja joukkueessa.

Avauskokoonpanokaavailuissa Laine on asetettu kakkosketjun vasempaan laitaan yhdessä sentteri Bryan Littlen ja laituri Drew Staffordin kanssa. Armiaa puolestaan sovitellaan oikeaksi laituriksi kolmosketjuun, jonka keskellä olisi Mathieu Perreault ja vasemmassa laidassa Kyle Connor.

Erityisen ilahduttavaa NHL.comin arviossa on se, että Laineelle kaavaillaan myös ylivoimavastuuta. Kotimaan Liigassa ja maajoukkueessa Laine on kylvänyt tuhoa nimenomaan ylivoimalla, sillä miehellä on poikkeuksellisen tarkka ja räjähtävän nopea rannelaukaus. Toinen suomalaispyssyn ase on suoraan syötöstä viritetty lyöntilaukaus, joten mies on erityisen vaarallinen nimenomaan ylivoimalla.

Jetsin pudotuspelihaaveet nojaavat veteraanipelaajien lisäksi myös nuorisokaartin onnistumisiin, sillä joukkueessa on paljon nuoria pelaajia. Laineen ja Armian lisäksi onnistumisia odotetaan ainakin hyviä otteita World Cupissa esittäneeltä Mark Scheifelelta, tanskalaiselta Nikolaj Ehlersiltä ja nelosen keskelle kaavaillulta Adam Lowrylta.