Mikko Koivu positiivisin mielin – ”Hyvältä näyttää”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin suomalaiskolmikko Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula ovat kauden 2016-17 kynnyksellä uuden edessä.

Wild päätti vaihtaa päävalmentajaa viime kauden jälkeen ja seura kiinnitti nopeasti uudeksi käskyttäjäksi Anaheim Ducksista irtisanotun Bruce Boudreaun.

Hyökkäys kaiken A ja O

Boudreau pitää hyökkäysvoittoisesta jääkiekosta, mistä kertovat hänen tilastonsa vuosien varrelta. Siihen on siis myös suomalaisten totuttava ja kapteenina toimivan Koivun mukaan asiat ovat rullanneet mukavasti.

– Kyllä sen pystyy jo aistia, että olemme löytämässä juonen. Mutta toki paljon on vielä töitä tehtävänä, leijonakapteeni paaluttaa NHL.com:n haastattelussa.

– Ajattelutapa pelistä on astumassa uomiinsa ja sen on nähnyt sekä peleissä että ottelussa. Haluamme pelata sitä lätkää, jota meiltä myös odotetaan.

Koivu itse oli mukana Leijonien World Cup -joukkueessa, joten hänellä oli pieni takaa-ajomatka moniin joukkuekavereihinsa nähden.

Suomalaiskonkari on löytänyt pelitavan kuitenkin nopeasti. Hän oli mukana kahdessa Wildin harjoitusottelussa, jotka molemmat päättyivät joukkueen voittoon. Samalla Koivu itse kirjautti tililleen tehot 0+2.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.