Minnesota Wildin suomalaiskolmikko Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula ovat kauden 2016-17 kynnyksellä uuden edessä.

Wild päätti vaihtaa päävalmentajaa viime kauden jälkeen ja seura kiinnitti nopeasti uudeksi käskyttäjäksi Anaheim Ducksista irtisanotun Bruce Boudreaun.

Hyökkäys kaiken A ja O

Boudreau pitää hyökkäysvoittoisesta jääkiekosta, mistä kertovat hänen tilastonsa vuosien varrelta. Siihen on siis myös suomalaisten totuttava ja kapteenina toimivan Koivun mukaan asiat ovat rullanneet mukavasti.

– Kyllä sen pystyy jo aistia, että olemme löytämässä juonen. Mutta toki paljon on vielä töitä tehtävänä, leijonakapteeni paaluttaa NHL.com:n haastattelussa.

– Ajattelutapa pelistä on astumassa uomiinsa ja sen on nähnyt sekä peleissä että ottelussa. Haluamme pelata sitä lätkää, jota meiltä myös odotetaan.

Koivu itse oli mukana Leijonien World Cup -joukkueessa, joten hänellä oli pieni takaa-ajomatka moniin joukkuekavereihinsa nähden.

Suomalaiskonkari on löytänyt pelitavan kuitenkin nopeasti. Hän oli mukana kahdessa Wildin harjoitusottelussa, jotka molemmat päättyivät joukkueen voittoon. Samalla Koivu itse kirjautti tililleen tehot 0+2.