Columbus Blue Jacketsin viime yön nimekkäin debytantti oli puolustaja Zach Werenski, mutta hän ei suinkaan ollut ainoa laatuaan. Hänen lisäkseen suomalaispuolustaja Markus Nutivaara teki niinikään oman NHL-debyyttinsä, joka kulki kohtalaiseen tapaan.

Nutivaara on Blue Jacketsin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2015. Hän on pelityyliltään kiekollinen puolustaja, joka pelasi seuran harjoitusleirillä omilla vahvuuksillaan.

NHL-debyytti sujui kuitenkin suhteellisen hiljaisissa merkeissä, mutta se oli tästäkin huolimatta kohtalainen – ei erityisen hyvä, mutta ei myöskään huono. Suomalainen keräsi tililleen peliaikaa 13:28 minuuttia ja siinä samalla myös kaksi taklausta.

Hänen ensimmäistä NHL-otteluaan varjosti kuitenkin se, että nuorukaisen tehotilasto kamppailussa oli -1. Nyt debyytti on kuitenkin tehty ja suunta yhä vain ylöspäin. Blue Jacketsia vastassa ollut Boston Bruins voitti ottelun lopulta lukemin 6-3.