Mikko Koivu ja Mikael Granlund NHL:n parhaassa kakkosvitjassa? – ”Tilastot saattavat parantua vain entisestään”

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Minnesota Wildin uusi päävalmentaja Bruce Bouderau teki sen, mitä Minnesota Wildilta on odotettu jo vuosien ajan: hän nimittäin siirsi Mikael Granlundin laitahyökkääjän tontille. Suomalainen pelaa tällä hetkellä joukkueen kakkosvitjassa, jonka niskaan on kasattu melkoiset paineet.

Granlundin kanssa vitjassa kiekkoilevat Mikko Koivu sekä Jason Pominville, joten se on ainakin nimekäs. Gone Puck Wild nimisen sivuston toimittaja Turner Olson ennakoikin kyseiseltä vitjalta kovia tekoja. Hän on otsikoinut juttunsa; ”Minnesota Wildin kakkosvitja saattaa olla yksi NHL:n parhaista”.

– Tässä ketjussa on mielenkiintoinen yhdistelmä pelaajia, jotka saattavat nostaa joukkueen osakkeita heti alusta lähtien, Olson kirjoittaa.

– Ketjun jokaisen pelaajan viime kauden tilastot olivat hyvät ja on syytä odottaa, että tilastot saattavat parantua vain entisestään.

Olson käsittelee jutussaan vielä erikseen Granlundin pelaamista, ja että kuinka olisi loistava asia, että suomalainen on siirretty nyt laitahyökkääjän tontille. Hän ottaa huomioon myös sen, että Granlundilla kemiat kohtaavat Mikko Koivun kanssa.

– Hän näytti omaavan myös hyvän kemian World Cupissa pelatessaan samassa ketjussa Mikko Koivun kanssa.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!