Mikko Koivun, Erik Haulan, Teemu Pulkkisen ja Mikael Granlundin edustama Minnesota Wild kohtasi viime öisessä kotiavauksessaan Winnipeg Jetsin. Wild voitti ottelun lukemin 4-3.

Wildin kotiyleisölle esiintyi siis viime yönä ensi kertaa kesän hankinta Eric Staal, joka on pelannut ainakin alkukauden ajan minnesotalaisryhmän ykkössentterinä. Mies teki ottelussa yhden maalin.

Staal kiekkoili aina viime kauteen asti Carolina Hurricanesissa, jossa hän on yhä edelleen melkoinen seuraikoni. Myös Jetsin nykyisellä päävalmentajalla, Paul Mauricella, on pitkä historia Hurricanesin penkin takana, ja hän onkin varma, että Staalista tulee olemaan Wildille vielä iloa.

– Eric on todella välittävä mies, ja hän olisi varmasti kantanut erinomaisesti myös Carolinassa jälleenrakennuksen tuomat paineet niskassaan. Hän tulee olemaan fantastinen heille (Wildille), Maurice ylisti kanadalaista Winnipeg Free Pressille.

– Hänellä on kaksi asiaa: hän on ensinnäkin mahtava ammattilainen kaukalossa ja samalla myös sen ulkopuolella. Hänen läsnäolonsa tekee pukukopista paremman paikan.