Patrik Laineella Alexander Ovechkinia tarkempi laukaus – Joel Armia järjestämässä dramaattisen lopun

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ja Washington Capitalsin välisessä ottelussa nähtiin viimeisen vajaan seitsemän minuutin aikana peräti kolme maalia.

Ottelua hehkutettiin hyvin pitkälti Patrik Laineen ja Alexander Ovechkinin välisenä vääntönä, mutta roolia ottivat lähinnä muut pelaajat.

Capitals karkasi ottelussa 2-0-johtoon, mutta Jets tuli päätöserässä rinnalle, vain hävitäkseen ottelun lukemin 3-2 puoli minuuttia ennen loppua.

Joel Armia oli tarjoilemassa ottelun loppuun huikeaa draamaa, kun hän teki upean esityön joukkueensa 2-2-tasoitusosumaan.

Laine ja Ovechkin laukoivat hanakasti

Kun vertaillaan Laineen ja Ovechkinin otteita ottelussa, olivat molemmat todella aktiivisia pelaajia kaukalossa, vaikka tehopisteet jäivätkin syntymättä.

Laine laukoi ottelussa yhteensä viisi kertaa ja kaikki laukaukset kohti maalia. Ovechkin puolestaan ampui yhdeksän kutia, mutta vain kolme maalille saakka.

Kaksikosta molemmat jäivät ottelusta yhden asteen pakkasen puolelle. Lisäksi molemmat blokkasivat yhden laukauksen ja Ovechkin taklasi kahdesti, Laineen jäädessä yhteen niittiin. Peliaikaa Laineelle kertyi kolme sekuntia enemmän (18:34).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.