KalPa vahvisti verkkosivuillaan, että entinen Leijona-hyökkääjä Sami Kapanen siirtyy ensi kaudeksi seuran penkin taakse.

Itse asiassa Kapanen työskentelee jo tällä hetkellä joukkueen valmennustiimissä, mutta ensi kaudesta lähtien hänen tehtävänsä tulee olemaan päävalmentajan virka.

Tällä hetkellä päävalmentajana toimiva Pekka Virta saa toimia virassaan kauden loppuun saakka, mutta tämän jälkeen hän saa etsiä itselleen uuden seuran.

”Hyvää aikaa ottaa oppia”

Kapanen toimii jo KalPan pääomistajana ja viime kaudella hän luotsasi seuran A-junioreita, jotka voittivat sesongin päätteeksi SM-pronssia.

– Olen erittäin otettu valinnasta ja innoissani tulevasta päävalmentajapestistäni, Kapanen kommentoi nimitystään seuran verkkosivuilla.
– Ensi kauteen on kuitenkin vielä pitkä aika ja tässä kaudessa on paljon työtä tehtävänä koko valmennustiiminä. Kuluva kausi on minulle vielä hyvää aikaa ottaa oppia kahden kokeneen valmentajan rinnalla. Me valmennustiiminä uskomme, että tämän kauden joukkueella on iso potentiaali hyvään tulokseen ja nyt haluamme keskittyä siihen täysillä.