Winnipeg Jetsin loukkaantunut suomalaishyökkääjä Joel Armia on seuran Twitter-tilin mukaan lähetetty lääkärintarkastukseen Winnipegiin. Armia kärsii virallisen ilmoituksen mukaan alavartalovammasta, mutta tarkempi diagnoosi lienee nilkkavamma. Suomalaishyökkääjä ei pelannut perjantai-illan ottelussa Detroitissa.

Winnipeg Sun -lehden mukaan Jetsin valmentaja Paul Maurice sanoi, että Armian tilanne ei olisi laatua ”day-to-day”. Armia ei toisin sanoen liene palaamassa kokoonpanoon aivan heti.

Maurice myös harmitteli Armian loukkaantumista. Suomalaishyökkääjä on esiintynyt edukseen kaukalon molemmissa päissä, ja hän tekee hyviä ratkaisuja ahtaissa tilanteissa etenkin hyökkäysalueella.

– Hän on selvästi tehnyt töitä kesällä, ja se alkoi näkyä siinä parin-kolmen pelin jälkeen. [Adam] Lowry ja Armia ovat muodostaneet hyvän parivaljakon, joka on luonut tasakentällisin enemmän tilanteita kuin muut [ketjumme], Maurice sanoi.

– Harmittaa hänen [Armia] puolestaan, mutta hän parantuu kyllä ja tulee takaisin. Jos hyvät otteet jatkuvat, hänellä on edessään pitkä ura Jetsissä.