Karri Rämön viime kausi oli peliesityksien osalta heikko ja kaiken kruunasi keväällä tullut polvivamma, joka päätti suomalaisvahdin kauden.

Samalla päättyi myös Rämön pelaajasopimus Calgary Flamesin kanssa, eikä hänelle haluttu tehdä jatkosopimusta. Albertalaisseurassa oltiin päätetty lähteä uuteen suuntaan ja koko kauden 2015-16 maalivahtikatras sai lähteä.

Toronto Maple Leafsin matkassa

Rämölle syksy on ollut sopimuksettomana pelaajana hiljainen, sillä hän on joutunut kuntouttamaan leikattua polveaan aina tähän päivään saakka.

Nyt kuitenkin mediajätti Sportsnetin toimittaja Chris Johnston tietää kertoa Twitter-tilillään, että Rämö on hyvin lähellä peliluvan saamista.

Chris Johnston

@reporterchris
Karri Ramo continues to rehab his surgically repaired knee in Toronto. Belief is he's close to getting medical clearance to play.

30-vuotias suomalaisvahti on kuntouttanut jo pidempään jalkaansa Toronto Maple Leafsin matkassa ja nähtäväksi jää, että olisiko hän jopa ansainnut itselleen näytönpaikan seurassa, kenties farmin puolella.

Se on paljon mahdollista, sillä Maple Leafsin kakkosvahti Jhonas Enroth on ollut neljässä pelaamassaan ottelussa luvattoman heikko, päästäen keskiarvolta noin 4.41 maalia ottelua kohden ja torjuntaprosentin ollessa 86,60.