Toronto Maple Leafsin alkukausi on ollut lähtökohtiin nähden ok-tasoa, mistä saatiin oiva esimerkki viime yönä. Kanadalaisseura onnistui nimittäin kaatamaan metropolien divisioonan kolmossijalla majailevan Washington Capitalsin.

Voitto tuli Maple Leafsin kotikaukalossa, jossa se onkin ollut todella vahva. Takana on nyt 11 ottelua, joista kahdeksan on päättynyt Maple Leafsin voittoon.

Ottelussa nähtiin myös yksi suomalaisonnistuminen, sillä Maple Leafsin Leo Komarov sai tililleen syöttöpisteen. Hän antoi kiekon keskialueella kovassa vauhdissa olleelle Nazem Kadrille, joka viimeisteli lopulta todella tyylikkään maalin.

Alla olevassa videossa ei valitettavasti nähdä Komarovin varsinaista syöttöä, mutta hän on juuri jatkanut kiekon vasemmasta laidasta keskelle, minkä jälkeen Kadri on saanut sen haltuunsa.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
Kadri's goal made it 4-1 Leafs. #TMLtalk x.com/mapleleafs/sta…