Nashville Predatorsin maalinsuulla on nähty tällä kaudella kaksi erinomaista maalivahtia. Pekka Rinne ei esittelyitä kaipaa, sillä hän on toiminut joukkueen tähtivahtina jo pitkään.

Sen sijaan Juuse Saros on yllättänyt monet. Hän on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua NHL-seuran riveissä, joissa hänen tilastonsa ovat 96,5/1.02.

Saros on ollut erinomainen jälleen kerran myös AHL-kaukaloissa. Itsea siassa esitykset farmisarjassa ovat olleet täydellisen dominoivia. Takana on nyt nimittäin 10 ottelua tilastoin 94,5/1.59.

Predators päätti kuitenkin lähteä tähän kauteen Marek Mazanec kakkosvahtinaan. Hänen otteensa, sekä NHL:ssä että AHL:ssä, ovat kuitenkin olleet surullista katseltavaa.

Predatorsin päävalmentajana toimiva Peter Laviolette haluaa kuitenkin katsoa kolmen maalivahdin systeemin loppuun saakka.

– Meillä on kaksi nuorta maalivahtia. Yritämme pitää huolen siitä, että he molemmat oppivat, kasvavat ja saavat tärkeää kokemusta. Tämä on se liike, jonka olemme nyt päättäneet tehdä, Laviolette kertoi The Tennesseanille.