New York Rangersin raumalaisvahti Antti Raanta on esittänyt kauden aikana vahvaa peliä ja muun muassa viimeisin miehen peli päättyi 1-0 voittoon jatkoajan jälkeen Chicago Blackhawksia vastaan.

Pelistä tekee vielä merkittävämmän se seikka, että kyseessä oli niin sanottu back-to-back -peli, eli joukkue pelasi kaksi peliä peräkkäisinä päivinä ja Raanta hoiti molemmista voiton kotiin.

Mikäli Raanta esityksillään veisi pysyvästi Rangersin ykkösvahdin paikan, olisi se massiivinen saavutus. Nimittäin King” Henrik Lundqvist on hallinnut Rangersin maalinsuuta kaudesta 2005-06 lähtien äärimmäisen varmoin ottein.

Ikä ei kuitenkaan ole pelkkä numero ja tällä kaudella on saatu ensimmäisiä viitteitä siitä, että 34-vuotiaan King Henrikin liikkeet ovat alkaneet hidastua.

Lundqvistin asema Rangersissa on kuitenkin hakattu niin lujasti kiveen, että Raanta saa esittää aivan parasta peliään ja pitkään, jotta todellinen aseman vaihdos tapahtuisi.

Raanta on voittanut pelaamistaan kymmenestä pelistä seitsemän ja torjunut kiekoista 93,9 prosenttia. Lundqvist puolestaan on pelannut 21 ottelua ja voittanut niistä 12. Miehen torjuntaprosentti on 91,2.