Antti Raanta häikäisi jälleen, Sami Vatasen pitkä kuiva kausi päättyi

© Kuva: Getty Images

Yön ensimmäisessä NHL-ottelussa Anaheim Ducks voitti Ottawa Senatorsin maalein 5-1. Ankkapaitojen viimeisen osuman ampui Sami Vatanen, jolle maali oli kauden toinen ja ensimmäinen 25 otteluun. Maali oli myös Vatasen ensimmäinen piste neljään otteluun.

Washington Capitalsin ja Vancouver Canucksin kohtaamisessa Canucksin Markus Granlund ei päässyt tehoille, mutta hänen tehotilastonsa jäi pykälän verran miinukselle Capitalsille 3-0 päättyneessä ottelussa.

Minnesota Wildin ja St. Louis Bluesin ottelussa oli runsaasti suomalaisedustusta, mutta tehoille pääsivät vain Erik Haula ja Mikael Granlund. Haula syötti Wildin ensimmäisen maalin ja Granlund puolestaan heitti Wildin kolmannen sisään. Wild voitti ottelun 3-1.

Dallas Starsin Kari Lehtonen päästi selkänsä taakse kolme maalia ja torjui 24 laukausta tappiollisessa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Blackhawks vei ottelun luvuin 3-1.

Colorado Avalanche voitti Toronto Maple Leafsin lukemin 2-1. Mikko Rantanen teki ylivoimalla Avsin 1-0 johtmaalin.

Antti Raanta puolestaan jatkoi vahvoja otteita New York Rangersin maalilla. Hän torjui nollapelin 5-0 voitossa ja nappasi kaikki 19 kohtaamaansa laukausta kiinni. Nollapeli tuli helpohkon oloisesti.

Kirjoitushetkellä Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin ottelu oli tilanteessa 1-1. Suomalaiset eivät olleet päässet tehopisteille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.