Antti Raanta jatkoi häikäiseviä otteitaan – nollaputki sen kuin jatkuu!

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin maalivahti Antti Raanta on ollut varsin kuumassa vireessä viime aikoina. Miehen vireestä kertoo paljon se, että hän on lähes syrjäyttänyt Rangersin ruotsalaisvahti ”King” Henrik Lundqvistin ykköspallilta, jota 34-vuotias veteraani on pitänyt sinipaidoissa aina kaudesta 2005-06 lähtien.

Viimeöinen peli New Jersey Devilsia vastaan oli Raannan kolmas startti putkeen. Viimeisestä kahdesta ottelusta Raanta torjui 43/44 kiekkoa, voittessaan ottelun 2-1 ja 1-0.

Erittäin vahva trendi jatkui myös Devils-ottelussa, sillä Raanta piti toisessa pelissä putkeen nollat ja on nyt torjunut viimeisestä 63 kohtaamastaan laukauksesta 62. Kolmen viime ottelun torjuntaprosentti on huikea 98,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo 0,33. Henrik Lundqvistin paikka ”New Yorkin kuninkaana” keikkuu entistä pahemmin samalla, kun Raanta on alkanut raivaamaan tietään kohti todellisia eliittimaalivahteja.

Raanta on nyt voittanut pelaamistaan 11 ottelusta kahdeksan. Hänen torjuntaprosenttinsa on nyt 94,2, joka on aivan liigan eliittiä.

Raannan urotyöstä kertoo paljon se, että Lundqvist on viimeksi availlut luukkua kolmessa pelissä putkeen lähes kolme vuotta sitten, 22.-27. joulukuuta 2013.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.