Aleksander Barkovin kunnosta lisätietoja – sivussa vielä useamman viikon

© Kuva: Getty Images

Suomalaistähti Aleksander Barkov saatetaan nähdä kaukalossa aikaisintaan kolmen viikon päästä, Florida Panthersin päävalmentaja Tom Rowe paljasti.

Barkov loukkaantui saatuaan joukkuekaverin laukoman kiekon jalkaansa. Sen jälkeen suomalaishyökkääjä jätti ottelun kesken. Rowe avasi Barkovin vointia radiokanava WQAM:n haastattelussa.

– Emme halua kiirehtiä hänen kanssaan, vaikka hän onkin niin tärkeä palanen organisaatiotamme. Aiomme olla todella maltillisia hänen suhteen. Katsomme kolmen viikon kuluttaa,  mikä hänen tilanteensa on siinä vaiheessa, Rowe kiteytti.

Barkovin poissaolo on iso menetys Panthersille. Suomalaistähti on ollut NHL-joukkueen tehokkain pelaaja alkukaudesta. 21-vuotias sentteri ehti olla iskeä ennen loukkaantumistaan 36 peliin tehot 9+18=27.