Jarmo Kekäläisen Columbus lähellä historiallista temppua – ”He ansaitsevat sen”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets on hurjassa voittoputkessa. Joukkue on voittanut edelliset 16 otteluaan, ja ensi yönä se voi napata jo historiallisen 17 voittonsa putkeen.

NHL:ssä on nähty vain kertaalleen 17 voiton putki. Sen teki Pittsburgh Penguins kaudella 1992-93. Silloin Penguins yltyi keväällä tähän uskomattomaan putkeen. Nyt Columbus yrittää nousta ensin rinnalle ja sen jälkeen pistää vielä tilastot uusiksi.

Helppoa tehtävästä ei kuitenkaan tule. Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaan vastaan asettuu itäisen konferenssin viidentenä majaileva Washington Capitals, joka varmasti pistää mielellään kyseiselle putkelle lopun.

NHL:ssä vähiten maaleja päästänyt Columbus on puolestaan luonnollisesti itäisen konferenssin ykkösenä. Joukkue on pystynyt pitämään suurenkin painostuksen alla palettinsa kasassa.

– Olen ylpeä joukkueesta. He ansaitsevat sen. Olen todella onnellinen siitä, miten he ovat käsitelleet viimeiset kolme peliä näiden kaikkien puheiden keskellä. Se on hyvä testi heille, Columbuksen päävalmetaja John Tortorella kommentoi NHL.comin sivuilla.

Washingtonin ja Columbuksen välinen jännistysnäytelmä käynnistyy Suomen aikaan perjantain puolella kello 02.00.

Lähde: TSN 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.