Lahdessa pelattiin vähän erilainen kamppailu Pelicansin ja Vaasan Sportin välillä. Maaleja nähtiin kaksi, mutta törkeyksiä ja jäähyminuutteja sitäkin reilummin.

Ottelu oli ehtinyt vanhentua alle kymmenen minuuttia, kun monessa liemessä ollut Antti Tyrväinen lähti isoista ovista ulos. Tyrväinen sai pelirangaistuksen tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

– Tilannetta ei näy lainkaan nauhoilta. Se tapahtuu aloituksen jälkeen. Pelitilanne on muualla, mutta kiekko on ilmeisesti tulossa Tyrväiselle. Linjatuomari (Jaakko Monto) raportoi tunteneensa selässään poikittaisen mailan, otteluvalvoja Juha Pajunen sanoi Kiekkoareena-sivuston haastattelussa.

Hetkeä myöhemmin Sportin Filip Riska taklasi rumasti kyynärpäällään Pelicansin Taavi Vartiaista päähän. Siitä ei sitten tullut jäähyä.

Toisessa erässä Ben Blood ja Otto Karvinen pudottivat hanskansa. Tappelusta molemmille ottelurangaistus. Karviselle vielä lisäksi 20 minuutin pelirangaistus, sillä hän onnistui lyömään väliin tullutta tuomaria.

Yhteensä jäähyminuutteja jaettiin Pelicansille 47 ja Sportille 49 minuuttia. 96 minuutista 94 tuomittiin kahdessa ensimmäisessä erässä.

Pelicans voitti ottelun lopulta maalein 2-0. Maalinteossa onnistuivat Vili Sopanen ja Arttu Heikkinen.