Florida Panthers kärsi yön kierroksella 2-5-tappion New York Islandersille. Ottelun hahmona hääri Islandersin John Tavares, joka iski kolme maalia.

Ottelun päätöserässä nähtiinkin suomalaisittain ikävämpi tilanne, kun suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen turhautui. Joukkueen varakapteeni alkoi antaa poikittaisella mailalla iskuja Tavaresille, mutta hän ei selvinnyt tästä vain jäähyillä.

Islandersin Ryan Strome tuli nimittäin heti tilanteeseen väliin ja otti tappelun merkeissä yhteen Jokisen kanssa. 33-vuotias ei tilanteessa pärjännyt, ja mies komennettiin muutaman nyrkin iskun säestämänä jäähyaitioon istumaan kaksiminuuttista poikittaisesta mailasta sekä viisiminuuttista tappelemisesta.

Islanders katkaisi voitolla kolmen ottelun tappioputkensa, kun puolestaan Floridalle palasi kahden voiton jälkeen tappioiden tielle.