Tapparan kapteeni Jukka Peltola palaa Leijonien paitaan helmikuussa järjestettävässä EHT-turnauksessa. Tamperelaishyökkääjä on leijonaluotsi Lauri Marjamäen mukaan näytönpaikkansa ansainnut.

29-vuotias Peltola on pelannut koko liigauransa ajan Tapparassa. Seurauskollinen pelaaja on myös arvostettu pelaaja seuran keskuudessa.

Kokenut hyökkääjä matkaa nyt helmikuun toisena viikonloppuna maajoukkueen mukana Pietariin ja Göteborgiin, jossa hän pääsee antamaan näyttöjä kevään MM-kisoja ajatellen.

– Olen seurannut Peltolaa läheltä finaaleista lähtien. Hänellä on kyky repiä itsestään sitä enemmän irti, mitä kovempi paikka. Ja se monipuolisuus mitä hänellä on. Hän on pystynyt tekemään nyt runkosarjassakin kovaa tulosta, Marjamäki hehkutti medialle.

– Perustaidot ovat erittäin hyvät. Hän on erittäin hyvä alivoimapelaaja ja tietää, mitä voittava jääkiekko tarkoittaa, Marjamäki jatkoi.

Peltola on ollut maajoukkueen matkassa viimeksi kaudella 2011-12. Hän on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 46 SM-liigaottelussa 33 tehopistettä (9+24).