Jokerien entinen pääyhteistyökumppani, kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet kertoo tiedotteessaan, ettei helsinkiläisjoukkueen jatko KHL:ssä ole varmaa.

Tämä tieto tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä Jokereiden ja KHL:n jatkosopimus oli tarkoitus julkistaa jo tammikuussa. Jatkosopimusta ei ole kuitenkaan julkaistu vieläkään ja huhut kertovat jatkon olevan vaakalaudalla.

– Olemme saaneet tietolähteeltämme vinkin, jonka mukaan HIFK harkitsee pelaamista Hartwall Arenalla siinä tapauksessa, että Jokerien KHL-seikkailu päättyisi tähän kauteen, paljastaa Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

HIFK:n oma hallihanke, Helsinki Garden, nytkähti puolestaaan eteenpäin viime viikolla. Nyt edessä on asemakaavatyö, ja parhaassa tapauksessa rakennustyöt voisivat olla valmiina ensi vuosikymmenen alussa.

– Jos Jokerit ei pelaisi ensi kaudella lainkaan, nykyinen Nordenskiöldinkadun halli ei riittäisi palvelemaan yhden kiekkojoukkueen Helsingissä. Tällöin Stadin kingeille voisi olla luontevaa houkutella omia ennätysyleisöjään nykyistä isommalla areenalla, Kvist näkee.

Lähde: Nordicbetin tiedote