KHL:n läntisen konferenssin puolivälierät jatkuvat torstaina, kun Jokerit kohtaa Moskovassa toistamisen TsSKA:n. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen meni numeroin 4-2 moskovalaisille.

Jokerit näytti avausottelussa kuitenkin, että he pystyvät parhaimmillaan lyömään suuren ennakkosuosikin. Helsinkiläisten esitys jäi vain tällä kertaa vaisuksi.

– Tiesimme, että heillä on tiivis paketti, mutta saimme luotua ottelussa riittävän määrän paikkoja. Pystymme varmasti parantamaan hyökkäyspeliämme. Muutamissa tilanteissa olisimme voineet mennä voimakkaammin maalille, sitä yritetään parantaa, hyökkääjä Marko Anttila kommentoi Jokereiden verkkosivuilla.

Jokerit saa otteluun myös hyviä uutisia, sillä vastustajan Pavel Karnauhoville että Grigori Paninille lätkäistiin yhden ottelun pelikiellot. Joukkueiden tunteet kuumenivat avausottelun viime hetkillä, josta rangaistukset lopulta määrättiin.

Tulevan illan kamppailussa Jokereillakin on kaikki ainekset yllätykseen ja ottelusarjan tasoittamiseen. Se takaisi loistavat lähtökohdat seuraaviin otteluihin, jotka pelataan Helsingissä.

TsSKA:n ja Jokereiden välisessä kamppailussa kiekko tippuu jäähän kello 16.00.

Lähde: Jokerit.com