Minnesota Wild tekee tällä kaudella kaikkensa, jotta Mikko Koivu voisi keväällä nostaa Stanley Cup -kannun ilmaan.

Minnesota hankki Arizona Coyotesista Martin Hanzalin, Ryan Whiten sekä neljännen kierroksen varausvuoron ensi kesälle. Vaihtokaupassa Arizona sai Minnesotan ensi kesän ykkösvarauksen, vuoden 2018 kakkosvarauksen, ehdollisen varauksen vuodelle 2019 ja hyökkääjä Grayson Downingin.

Hanzal oli Arizonan paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies tällä kaudella. Hän on kirjauttanut 51 ottelussa tehot 16+10=26. Koko NHL-urallaan Hanzal on takonut 608 ottelussa 117 maalia ja 313 pistettä.

Suomalaisittain mielenkiintoista on se, että 29-vuotias Hanzal pelaa keskushyökkääjänä. Minnesotalla on jo ennestään melko vahva sentteriosasto, kiitos Koivun, Eric Staalin, Erik Haulan ja Tyler Graovacin. Keskushyökkääjän tontilla voivat pelata myös muun muassa Mikael Granlund ja Charlie Coyle. Pian nähdään, mitä esimerkiksi Haulalle tapahtuu sentteripaikkojen uusjaossa.