Teemu Pulkkinen taistelee NHL-unelmastaan: ”Upea mahdollisuus urallani”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen vaikuttaa silminnähden tyytyväiseltä uudesta näytönpaikastaan NHL:ssä.

Maalitykki kaupattiin kesken kauden Minnesotasta Arizona Coyotesiin. Siirto avasi samalla AHL:än juuttuneelle Pulkkiselle uuden mahdollisuuden NHL-unelman metsästykseen.

– Olen todella innoissani. Tämä on upea mahdollisuus omalla urallani. Toivottavasti pystyn pelaamaan hyvin ja vastaamaan huutoon, Pulkkinen summasi seuran sivuilla.

Pulkkisen kauteen on mahtunut paljon. 25-vuotias maalitykki aloitteli syksyä vielä Detroit Red Wingsissä. Sieltä tuli kuitenkin kesken kauden siirto Minnesotaan. Lopulta hyökkääjä jumittui AHL-seura Iowa Wildin matkaan.

– Vuoteni on ollut kohtuullinen. Kesän leikkauksen myötä alkukausi tuli kiireellä. Olin ruosteessa enkä pelannut hyvin. Mutta viimeiset kuukaudet ovat menneet hyvin. Olen saanut paljon peliaikaa, Pulkkinen avasi.

Monipuolisempaa peliä

Mitä Pulkkiselta voi odottaa Arizonassa? Hyökkääjä painottaa, että haluaa tuoda NHL-joukkueen matkaan monipuolisen paketin.

– Pystyn pelaamaan kovaa ja luistelemaan paljon. Yritän laukoa paljon – aina kun on paikka. Mutta haluan puolustaa hyvin ja pelata vahvasti koko kaukalon mitalla, Pulkkinen painotti.

Uusi joukkue on vieras vielä vahvistukselle. Toisaalta Pulkkinen on viimeisen kauden aikana tottunut hyppimään joukkueesta toiseen.

– En tunne ketään. Eikä täällä ole yhtään suomalaista. Mutta se ok. Uusien pelaajien tuntemiseen menee pari päivää, mutta tämä on hieno juttu, hyökkääjä kiteytti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.