Toronto Maple Leafsin ketjukaverit Leo Komarov ja Nazem Kadri tunnetaan hyvinä kavereina.

Pelaajat viettävät yhdessä paljon aikaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Jäällä kaikesta ei kuitenkaan aina olla samaa mieltä tosipaikan tullen, joka johtaa toisille huuteluun.

– Se on kuin sisarukset huutaisivat toisilleen. Jos emme ole pelissä samaa mieltä asioista, tilanne voi kuumeta vaihdossa, mutta päivän päätteeksi tilanne normalisoituu. Hän on kuin isoveljeni ja arvostan häntä valtavasti, Kadri kommentoi TSN:n haastattelussa.

Komarov on aina tunnettu värikkäänä persoonana, joka kertoo pitkältä peliuraltaan mainioita tarinoita. Torontosta hän on löytänyt pelaajan (Kadri), joka viihtyy hänen seurassaan valtavan hyvin. Kyseinen kaksikon touhu on välillä hieman liiankin levotonta.

– Ehkä me molemmat olemme hieman tyhmiä ja ajattelemme samalla tavalla. Hän on kummajainen (naurua), mutta hyvä tyyppi. Siksi minä hengailen hänen kanssaan, koska meillä on samalainen huumorintaju, Komarov naulasi.