Kansainvälinen jättisopimus estämässä Leo Komarovin leijonapelit – näin vedonlyöntipomo vastaa

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet julkaisi maanantaina ison uutisen, kun se kertoi tehneensä yhteistyösopimuksen Leo Komarovin kanssa. Uutisen myötä suomalaistähti aloittaa yhtiön kansainvälisenä lähettiläänä eli ambassadorina.

Uutinen herätti heti vastareaktion. Iltalehti uutisoi tuoreeltaan, että Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vihjasi, että sopimus saattaisi estää kokonaan Komarovin leijonapelit.

– Suomen Jääkiekkoliitto ja sen maajoukkueet kunnioittavat yhteistyösopimusta Veikkauksen kanssa, Matti Nurminen totesi Iltalehdelle.

NordicBetin edustajana toimiva Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist tyrmää suoralta käsin kommentit. Vastaus Jääkiekkoliiton kommenttiin oli ytimekäs.

– Onhan se surullista, jos koetaan, että kansainvälinen sopimus estää paikallisen toimimisen. Se on aika kapeakatseista. Tämä osoittaa, että Veikkaus valitsee maajoukkueen, Kvist kommentoi.

Sittenkin olympialaisiin?

Nordicbetin mukaan uusi sopimus ei tuo ristiriitaa Jääkiekkoliiton ja Veikkauksen väliselle yhteistyölle.

– Torontossa pidetyssä tilaisuudessa oli paikalla ESPN, NHL.com, Expressen ja muut kansainväliset mediat. Se osoittaa, että tämä on aidosti iso juttu. Meidän pitäisi olla ylpeitä, että meillä on tuon luokan supertähti, Kvist muotoilee.

Komarov vihjaili maananataina medialle, että maajoukkueura saattaa jatkua myös tulevissa olympialaisissa. Sen myös Kvist pani merkille.

– Leo ymmärettävästi ei ottanut suoraan kantaa maajoukkuepeleihin, sillä hänellä on Torontossa isot pelit pahasti kesken. Samalla hän puhui myös todella kauniisti Leijonista. Olisi surullista, että tällainen sopimus estäisi häneltä maajoukkuepelit, vedonlyöntipomo kiteyttää.

Lue myös:

Leo Komarov solmi merkittävän yhteistyösopimuksen

Nähdäänkö Leo Komarov vielä Leijonissa? Suomalaistähdeltä vihjaileva vastaus

Leo Komarov ällistelee Patrik Laineen ja Auston Matthewsin taistoa: ”Molemmat ansaitsevat voittaa”


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.