Pekka Rinne oli yön avainhahmo, kun Nashville Predators kaatoi Chicago Blackhawksin 1-0 NHL:n pudotusepeleissä.

Rinne torjui ottelussa 29 kertaa ja mies valittiin ottelun ykköstähdeksi. Predotors-vahti ei itse ottanut juuri kunniaa suorituksesta pelin jälkeen, mutta tähtipuolustaja Roman Josi ylisti suomalaista vuolaasti seuran verkkosivuilla.

– Hän oli aivan uskomaton tänään. Todella upea peli häneltä, Josi aloitti.

Josin mukaan kempeleläinen antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ottelu.

– Pelasimme hyvää kiekkoa ensimmäisessä erässä ja pelasimme hyvän ensimmäisen erän kokonaisuudessaan, mutta sen jälkeen he olivat niskan päällä. Etenkin toisessa erässä Pekka otti uskomattomia koppeja ja pelasi hyvin. Ei voi paljon muuta sanoa.

Rinne oli ensimmäinen Predators-vahti, joka on onnistunut torjumaan vierasvoiton pudotuspeleissä.