Lappeenranta. Leijonien lauantainen ottelu Tanskaa vastaan sai ikävän alun, kun vierasjoukkue johtaa ottelua avauserän jälkeen 1-0.

Tanska tuli alkuun pirteästi ja avasikin maalihanat reilun neljän minuutin pelin jälkeen, kun jokeritaiturit Peter Regin ja Jesper B. Jensen rakensivat maalin. Tilanteessa Jensen laukoi tulisesti siniviivalta ja Morten Madsen ohjasi kiekon ohi Juha Metsolan.

Tanskalla oli avauserässä mahdollisuudet myös lisäosumiin, mutta Metsola kesti Suomen maalilla. Leijonien paras paikka siunaantui Olli Palolalle, joka pääsi läpiajoon. Tällä kertaa suomalaishyökkäjä ei onnistunut kuitenkaan maalinteossa.

Joukkueiden aiemmin kohtaaminen päättyi torstaina Mikkelissä Suomen 3-0-voittoon.

Päivitys kello 16.30: Ottelu on kahden erän jälkeen tilanteessa 1-1. Suomen maalintekijänä kunnostautui Joonas Kemppainen.