Hurjilla tehoilla mässäillyt suomalaislupaus nousee AHL:ään – debyytti heti edessä!

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen liittyy AHL-seura Charlotte Checkersiin. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

18-vuotias suomalaishyökkääjä solmi aiemmin tänä vuonna Carolina Hurricanesin kanssa NHL:n tulokassopimuksen. Checkers on Carolinan farmiseura.

Seuran tiedotteen mukaan joukkueella on käynnistyvien pudotuspelien alla loukkaantumishuolia, jonka myötä Kiekko-Laserin kasvatti saattaa debytoida heti AHL:ssä. Checkers kohtaa torstaina käynnistyvissä pudotuspeleissä Chicago Wolvesin.

Takana mainio kausi OHL:ssä

Kuokkanen pelasi kuluvalla kaudella OHL-seura London Knightsissa, jonka kausi päättyi tiistaina pudotuspelien puolivälieriin. Suomalaislupaus ehti iskemään 14 pudotuspeliotteluun hurjat tehot 10+6, joilla hän keikkuu OHL:n maalipörssissä jaetulla kärkisijalla.

Kuokkanen esiintyi myös runkosarjassa vakuuttavasti, kun hän iski 60 otteluun tehot 26+36=62.