Leijonat jatkaa MM-kisoihin valmistautumistaan keskiviikkona ottelulla Slovakiaa vastaan.

Vierasjoukkue lähtee Kosicessa pelattavaan otteluun kiinnostavalla kokoonpanolla. Ryhmässä on vielä monta nimeä, jotka taistelevat tiukasti viimeisistä paikoista kevään MM-kisoihin.

Leijonat.com nostaa esille kolme suomalaistähteä, ketä seurata illan ottelussa. Kamppailu alkaa Suomen aikaa klo 18.00. Yle televisioi pelin.

Seuraa heitä:

Julius Honka

– Leijonien tuore vahvistus hyppää heti joukkueen ykkösketjuun. Dallas Starsin pakkilupaus kärsii varmasti vielä aikaerosta – sen myötä isoon kaukaloon sopeutuminen ei tapahdu varmasti hetkessä. On kiinnostava nähdä, millaiseksi Hongan rooli muodostuu leijonaryhmässä.

Harri Säteri

– Slovakia-peli on iso näytönpaikka suomalaisvahdille, joka pelaa nyt kevään ensimmäisen pelinsä maajoukkueessa. Useat kieltäytymiset tarkoittavat, että sekä Säteri, Joni Ortio kuin Juha Metsola taistelevat kaikki tosissaan paikoista MM-kisoihin.

Pekka Jormakka

– Energinen Jokerit-hyökkääjä ei ole vielä päässyt kunnolla vauhtiin maajoukkueen matkassa. Sen takia häneltä odotetaan vielä lisänäyttöjä kevättä ajatellen. Keskiviikkona Jormakka hyökkää kakkosketjussa Joonas Kemppaisen ja Julius Junttilan rinnalla.